6 Kasım 2013 Çarşamba

Maslak Kurye



Maslak Kurye Hizmetleri


İSTANBUL Maslak Kurye – Maslak kurye, Maslak moto kurye, Maslak motorlu kurye, Maslak ucuz kurye, Maslak gece kurye, Maslak express kurye ile en iyi hizmeti veren ilk 5 firma arasına girmeyi başarmıştır.


0212 269 99 01 – 0212 269 99 06 – 0546 269 99 01 – 0537 764 50 73


Süvari Kurye Maslak’da aşağıdaki hizmetleri vermektedir.
Maslak Motorlu Kurye Hizmeti
Maslak Arabalı Kurye Hizmeti
Maslak Acil Motorlu Kurye Hizmeti
Maslak Ucuz Motorlu Kurye Hizmeti
Maslak Express Motorlu Kurye Hizmeti
Maslak Yaya Kurye Hizmeti
Maslak Gece Motorlu Kurye Hizmeti
Maslak Acil İlaç Hizmeti
Maslak Ucuz Kurye Hizmeti





Maslak, İstanbul’un Sarıyer ilçesine bağlı bir mahalledir.


Kuzeyinde ve doğusunda Sarıyer ilçesi, batısında yine Şişli ilçesine bağlı olan Ayazağa, güneyinde Huzur mahalleleri yer alır. Ayrıca güneydoğuda Beşiktaş ilçesiyle komşudur. Komşu Şişli mahalleleri olan Ayazağa ve Huzur ile birlikte bu üç mahalle Şişli’nin geri kalan mahallerinden ayrı kalan bir öbek oluşturur ve Şişli’nin diğer mahallelerine Büyükdere Caddesi’yle bağlanırlar.


Kente Büyükdere’deki bentlerden künklerle getirilen suyun dağıtım ve denetiminin yapıldığı yer olduğundan bu adı almıştır. Maslak bundan 25 yıl öncesine kadar bir benzin istasyonu ile birkaç yapıdan oluşan bir yerken, günümüzde birçok uluslararası şirketin genel müdürlüğünü barındıran, modern gökdelenleri, yoğun trafiği ve sert rüzgârı ile İstanbul’un ve Türkiye’nin önemli yerlerinden birisidir. Maslak’taki nüfus, çalışma saatleri arasında büyük oranda artar, onun dışında yerleşik nüfus seyrektir. Örneğin Mecidiyeköy de Maslak’a benzer fakat yerleşik nüfus aksine daha fazladır. İTÜ’nün ana yerleşkesi ve Harp Akademileri Maslak’ta bulunmaktadır.


Şişhane – Hacıosman metrosunun İTÜ – Ayazağa durağı bu semttedir.

Günümüzde Maslak’taki en yüksek bina 47 katlı, 192 metrelik Spine binasıdır.[1] Ancak şu an inşaatı durdurulmuş olan İstanbul Elması[2], 53 kat ile 280 metre yüksekliğe erişecek, tamamladığında hem İstanbul’un, hem Türkiye’nin ve bölgenin en yüksek gökdeleni olma niteliğini kazanacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder